Blog

EVLERDE YILBAŞI TEMİZLİĞİ TELAŞI BAŞLADI

Yilbasi 1600X700px

EVLERDE YILBAŞI TEMİZLİĞİ TELAŞI BAŞLADI

Yeni başlangıçların yapıldığı, umutların tazelendiği, dostlukların pekiştiği yılbaşı gecesi, evlerde en yoğun misafir ağırlanan dönemlerden biri. Bu özel gece için evlerde temizlik telaşı çok daha önce başlıyor. Halılardan koltuklara, perdelerden parkelere dip köşe bir temizlik yaparak misafirleri tertemiz bir evde ağırlamak büyük önem taşıyor.

Fakir Halı ve Döşeme Şampuanı, Fakir Parkett Ahşap Temizleyici ve Fakir Antibakteriyel Çamaşır Hijyeni yılbaşı temizliği için işinizi kolaylaştıracak etkili çözümler sunuyor.

Halı Temizliğinin En Pratik Yolu

Geleneksel halı yıkama yöntemlerinin zahmetine katlanmak istemeyenler ve apartman hayatı yaşayanlar için halı yıkama konusunda pratik yöntemler bulunuyor. Fakir’in elde ve makinede kullanım için ürettiği halı ve döşeme şampuanları, etkili formülüyle derinlemesine temizlik sağlarken, klasik ve lavanta kokulu çeşitleriyle evlerin enerjisini tazeliyor.  

Fakir halı ve döşeme şampuanı, halı ve döşemeleri yıpratmadan temizleyip ışıl ışıl bir görünüme kavuşturuyor. Halıların uzun süre kir ve leke tutmasını önlerken kabarık bir görünüm kazandırarak evlere dekoratif şıklık katıyor. 

Elde kullanım için uygun olan çeşidi ile yıkadığınız halılarda ve döşemelerde durulama, fırçalama işlemlerine gerek kalmıyor. 1 litre suya iki kapak ilave edilerek elde edilen köpük, sünger veya bez yardımı ile zemine eşit olarak yayılarak kuruyuncaya kadar bekletiliyor. Halıyı fazla ıslatmadan gerçekleştirilen işlemin ardından, elektrikli süpürge ile zemin süpürülerek derinlemesine temizlik sağlanıyor. İstenilen sıklıkta, güvenle kullanılabilen ürün, oluşan kuru köpük ile kiri ve lekeyi kolayca temizliyor.      

Makineler için üretilen şampuan ise tüm halı yıkama makinelerinde kullanıma uyum sağlarken, halı ve döşemelerde kirden, tozdan, lekeden eser bırakmıyor. Halı yıkama makinesinin temiz su tankına 2 litre soğuk suya bir kapak ekleyip iyice karıştırılarak kullanılan ürün, halı ve döşemelere derinlemesine hijyen ve parlaklık getiriyor. Ağır lekeli bölgelerde su ve şampuan karışımını leke üzerine uygulayıp, 5 dakika bekledikten sonra, makine ile normal temizleme işlemi yapılabiliyor.

Ahşap Zeminlerde Göz Alıcı Parlaklık

Hassas bir yapıya sahip lamine ve ahşap yüzeyleri doğru ürün ile temizleyip, düzenli bakım yapmak hijyen ve görünüm açısından büyük önem taşırken, ahşabın ömrünü de uzatıyor. Fakir Parkett ahşap temizleyici, Arap sabunu bazlı etkili formülü ile tüm ahşap yüzeylerin temizliği ve günlük bakımında güvenle kullanılabiliyor.

Fakir Parkett, yüzeyde tozların birikmesini engelleyip, daha uzun ömürlü bir temizlik sağlıyor. Ilık suya ilave edilerek kullanılan Fakir Parkett ahşap temizleyici, sünger veya bez ile yüzeye uygulanarak, etkili temizlik ve parlak bir görünüm elde etme imkanı veriyor. Evlerin dekoratif şıklığını tamamlayan ve tüm ahşap zeminlerde kullanılabilen ürün, durulama, kurulama gibi işlemler gerektirmiyor.