Blog

BAYRAM TEMİZLİĞİ BAŞLIYOR

Bayramtemizlik 1600X700px

BAYRAM TEMİZLİĞİ BAŞLIYOR

Dostluğun, barışın ve sevdiklerimizle hasret gidermenin en güzel dönemi olan bayramlardan önce derin bir ev temizliği yapmak kültürümüzde büyük önem taşıyor. Misafirleri mis gibi evlerde ağırlamak ve ikramlarda bulunmak bayramların olmazsa olmazıdır. 

Halılardan döşemelere, parkelerden bulaşığa detaylı bir temizlik gözlerde büyüse de, Fakir ev temizliği ve hijyen ürünleri bayram temizliğinde en büyük yardımcılarınız olacak. 

Halılarda Pratik ve Etkili Temizlik

Bayram temizliğinin belki de en zahmetli kısmı halıları yıkamak. Özellikle de yaz dönemi halı yıkamak için en uygun dönem. Geleneksel halı yıkama yöntemlerinin zahmetine katlanmak istemeyenler ve apartman hayatı yaşayanlar için halı yıkama konusunda pratik yöntemler bulunuyor. 

Fakir’in elde ve makinede kullanım için ürettiği halı ve döşeme şampuanları, etkili formülüyle derinlemesine temizlik sağlarken, klasik ve lavanta kokulu çeşitleriyle evlerin enerjisini tazeliyor.  

Fakir halı ve döşeme şampuanı, halı ve döşemeleri yıpratmadan temizleyip ışıl ışıl bir görünüme kavuşturuyor. Halıların uzun süre kir ve leke tutmasını önlerken kabarık bir görünüm kazandırarak evlere dekoratif şıklık katıyor.

Işıltısıyla Göz Kamaştıran Parkeler

Bayram temizliğinde, evlerdeki ahşap yüzeyleri kolayca temizleyerek şık bir görünüm kazandırmak mümkün. Fakir Parkett ahşap temizleyici, sabun bazlı etkili formülü ile tüm ahşap yüzeylerin temizliği ve günlük bakımında güvenle kullanılabiliyor. 

Ilık suya ilave edilerek kullanılan Fakir Parkett ahşap temizleyici, sünger veya bez ile yüzeye uygulanarak, etkili temizlik ve ışıl ışıl bir görüntü elde etmeye olanak sağlıyor. Evlerin dekoratif şıklığını tamamlayan tüm ahşap zeminlerde kullanılabilen ürün, durulama ve kurulama gerektirmiyor.

Doğanın sürdürülebilirliği dikkate alınarak üretilen Fakir Parkett’in içerdiği aktif maddeler biyolojik olarak kolay parçalanabilir özelliğe sahip ve ambalajında kullanılan plastiğin dönüştürülebilir olmasıyla çevreci bir ürün.

Bayram Bulaşığına Etkili Çözüm

Kurban Bayramı’nın olmazsa olmazı bereketli sofralar, bu bayram yine kurulacak ve leziz yemeklerle donanacak. Evlerde bol bol yemeklerin yapılacağı bu dönemde, Life by Fakir ekolojik bulaşık makinesi tableti, kadınların en büyük yardımcısı oluyor.